چهارشنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۷     

ذخیره و اشتراک دوباره استوری‌های در اینستاگرام

ذخیره و اشتراک دوباره استوری‌های در اینستاگرام

در حال حاضر، استوری های اینستاگرام بعد از 24 ساعت به صورت خودکار حذف می‌شوند. اما حالا قابلیتی جدید به این اپلیکیشن محبوب اضافه شده که به کاربران اجازه می‌دهد استوری های برگزیده خود را ذخیره کرده و آنها را در دسترس سایر افراد قرار دهند.


 

در حال حاضر، استوری های اینستاگرام بعد از 24 ساعت به صورت خودکار حذف می‌شوند. اما حالا قابلیتی جدید به این اپلیکیشن محبوب اضافه شده که به کاربران اجازه می‌دهد استوری های برگزیده خود را ذخیره کرده و آنها را در دسترس سایر افراد قرار دهند.

Stories Highlights زیر بیوگرافی قرار گرفته و برای ساخت آن کافی‌ست بعد از لمس "New”، استوری های برگزیده را از آرشیو خود انتخاب کنید. در ادامه، از شما خواسته می‌شود تا کاور و نامی برای آن تعیین کنید. پس از اتمام کار، "Highlights” در قالب حلقه‌ای روی پروفایل شما نمایش داده می‌شود که با لمس آن، محتوای مورد نظر پخش خواهد شد. خوشبختانه Highlights از نظر کمی یا زمانی هیچ محدودیتی نداشته و کاربران برای ذخیره یا حذف آنها کاملا آزاد هستند. با لمس و نگه داشتن انگشت خود روی مجموعه منتخب نیز ویرایش یا حذف آن امکان‌پذیر است.

 

 

آرشیوی که کاربران می‌توانند استوری های اینستاگرام را از آنجا انتخاب کنند، "Stories Archive” نام دارد. به گفته سازندگان، بعد از منقضی شدن زمان اشتراک استوری ها، همه آنها به سرعت در این بخش ذخیره خواهند شد تا بتوان از آن برای ساخت Highlights استفاده کرد.

این قابلیت جدید از نسخه 25 اینستاگرام برای آی او اس و اندروید در دسترس کاربران خواهد بود.

 

/ گجت نیوز


اشتراک گذاری
علی خیری
عکاس و علاقه مند به گرافیک و دنیای آی تی

نظرات ارسال شده

ارسال نظر

اخبار والیبال

تبلیغات

محصولات تصادفی